Aars
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 3. august 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 3. august 2020

DR1

00:45  

Kød og blod (2:2)
Kød og blod (2:2) Vivien vakler mellem sin nye mand, Mark, og sine voksne børn - og beder sin nabo Mary om gode råd. Samtidig opdager hendes børn en dyster hemmelighed fra Marks fortid. Den får dem til at frygte for deres mors liv.

02:20  

Body of Lies
Body of Lies Roger Ferris er CIA's bedste mand i felten. I Mellemøsten er han på jagt efter topterroristen Al-Saleem, der står bag en række bombeangreb i Europa. Det er med livet som indsats, for Ferris lever i en farlig verden, hvor han ikke ved, hvem han kan stole på. Ferris: Leonardo DiCaprio. Hoffman: Russell Crowe. Hani: Mark Strong. Instruktion: Ridley Scott.

04:20  

Bonderøven 2016 (11)
Bonderøven 2016 (11) Der er liv og glade dage på Kastaniegården. 11 ællinger er blevet udruget, de 9 af en skruk høne, og 2 af en løbeand. Kalven Peter går på græsmarken og brøler, fordi den er blevet skilt fra sin mor et kort øjeblik, idet Frank er begyndt at malke Leonora, mens hun står i stalden. Johan og Alma hjælper med at plukke jordbær i køkkenhaven. Og i stuehuset arbejder Frank med at lægge gulv af fyrrebrædder, han har hentet på et nedrivningsprojekt.

04:50  

Spise med Price egnsretter II (1:6)
Spise med Price egnsretter II (1:6) Der serveres masser af god mad og godt humør i campingvognen, når James og Adam Price for anden gang drager ud i landet og tilbereder egnsretter. Vi skal både til Dragør og Sejerø og afslutter med en fantastisk voksen-dessert med usædvanligt meget sprut i.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:50  

Min have IV (5:7)
Min have IV (5:7) Det gælder om at bruge det, man har, og udnytte alle muligheder. Hildegun deler sine bedste tips fra sin pragthave.

06:30  

Jorden set fra rummet (1:4)
Jorden set fra rummet (1:4) Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før - fra dyrelivet til de skiftende vejrforhold. Og hør, hvordan Moder Jord har det?

07:30  

Keld og Hilda tester fremtiden (5:6) - Med på noderne
Keld og Hilda tester fremtiden (5:6) - Med på noderne Fremtidens Musik. Kan det lykkes med teknikkens hjælp at gøre Keld overflødig i fremtiden? TV-Avisens udsendte pianist, Johannes Langkilde, giver en hånd med, når Hilda Heick prøver at høre forskel på musik komponeret af "Keld eller Computer?". Hun forsøger også at spille Keld ud af duoen efter et lynkursus i techno-guitar, og til slut tager ægteparret til hologram-koncert med afdøde Whitney Houston.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:30  

USA bag tremmer (8:8)
USA bag tremmer (8:8) Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, så er der ikke meget at sige til, at diversiteten er stor. Her rejser komikeren Walter Kamau Bell gennem Amerikas forenede stater, hvor han udforsker landets hjørner og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Kom med ind bag fængselsmurene i San Quentin nord for San Francisco, hvor indsatte efteruddanner sig, går til yoga og udgiver deres egen avis. Alt sammen i et forsøg på at få det bedste ud af en livstidsdom.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Når livet vender VII (1:8)
Når livet vender VII (1:8) Nogle gange ændrer livet sig og tager en anden retning. Det ufattelige sker, og den faste grund under vores fødder forsvinder. Journalisten Anja Kontor møder mennesker, der fortæller om dét, som forandrede alting for dem.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (13)
Søpapegøjernes ø II (13)

05:15  

Pingu (14)
Pingu (14)

05:20  

Masha og Bjørnen (16)
Masha og Bjørnen (16) Klar til optagelse!

05:30  

Ramasjang Mysteriet III (7)
Ramasjang Mysteriet III (7) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (21)
Ernest & Celestine (21)

06:20  

Bamselægen - Tarmene (6)
Bamselægen - Tarmene (6) Av, av, av. Bamsen Oscar har fået forfærdeligt ondt i maven efter at have spist Isabells fredagsslik. Derfor har Isabell ringet efter Bamselægen Sandra, som er specialist i syge bamser. Bamsen Oscar skal undersøges på Bamsehospitalet, og Isabell skal hjælpe til. Oscars tarme snakker rigtig meget, så noget tyder på, at han skal en tur i bamsescanneren. Kig med og se om Isabell og Sandra finder ud af, hvad Oscar fejler. Bare det ikke er alvorligt.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (37)
Gurli Gris II (37) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (38)
Gurli Gris II (38) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Morgensang med Ramasjang | Peter Sommer og Ramajetterne
Morgensang med Ramasjang | Peter Sommer og Ramajetterne Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Cirkus Summarum 2019
Cirkus Summarum 2019

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang | Peter Sommer og Ramajetterne
Morgensang med Ramasjang | Peter Sommer og Ramajetterne Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

Tæt på bjørnene (2:2)
Tæt på bjørnene (2:2) Grizzlybjørnen er et af de mest imponerende rovdyr i verden. Den kan veje op til 780 kilo og løbe lige så hurtigt som en hest. Hver sommer samles i hundredvis af grizzlybjørne i Nordamerika for at parre sig, slås og fange laks i store mængder. Ved hjælp af det mest moderne teknologiske udstyr kommer vi helt tæt på disse imponerende dyr. De stærkeste bjørne kan uden problemer skaffe både mad og partnere, men for en ung hunbjørn med nyfødte unger kan kampen for føden være hård. For ud over at parre sig har alle bjørnene ét mål, nemlig at æde sig så fede som muligt, inden sneen kommer, og bjørnene går i dvale.

11:10  

Victoria II (1:10)
Victoria II (1:10) Victoria er blevet mor. Barselsperioden bliver dog kort, for den unge dronning er utålmodig efter at vende tilbage til sit hverv som det britiske imperiums overhoved. Prins Albert beslutter at skåne den nybagte mor for en række dårlige nyheder fra Afghanistan. Men Victoria får mistanke om, at prinsen og premierminister Peel skjuler noget for hende, og det bringer temperamenterne i kog.

DR2

09:00  

Husdrømme (6:8)
Husdrømme (6:8) Emilie og Mikael drømmer om at bygge et hus på en bjergskråning. Men det er ekstremt udfordrende og kræver særlige byggetekniske løsninger for at kunne lykkes.

10:00  

Husk at leve, mens du gør det
Husk at leve, mens du gør det Hvad ville du gøre, hvis du fik at vide, at du havde en terminal sygdom og kun havde få måneder tilbage at leve i? Tolv mennesker i alderen fra tyverne til tresserne fortæller her inspirerende om at finde det positive i diagnosen, som har hjulpet dem til at opdage, hvad der virkelig betyder noget i livet. De smiler og griner og forsøger ikke at græde, fordi de siger, at gråd og tristhed er spild af den dyrebare tid, de har tilbage.

11:00  

Din lunefulde og forræderiske hukommelse
Din lunefulde og forræderiske hukommelse Vores hukommelse er ustabil og lunefuld - og fungerer ikke som et videokamera. Tværtimod viser nye neurovidenskabelige opdagelser, at den kan påvirkes på mange måder og bedrager os. Og i dag kan forskere endda manipulere med vores mest dyrebare minder. Bør vi være foruroligede over disse opdagelser? Er alle minder falske? Og Hvorfor fordrejer vores hjerne sandheden?

11:55  

Arkitektens sommerhus (1:6)
Arkitektens sommerhus (1:6) Den norske arkitekt, Jon Haug, er en af de mest erfarne skabere af sommerhuse. Han har tegnet tusindvis af fritidshuse, som er tilpasset de norske fjelde. Mange bruger hans prisvindende og fleksible systemhuse som helårsboliger - blandt andet ham selv. Vi besøger ham i hans private hjem i Bygdøy for at se, hvordan han selv har indrettet sig og høre, hvor han henter inspiration i sit arbejde.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (12)
Flaskepost fra Stillehavet II (12) Desværre må vi igen sige farvel til Tikopia og alle vores venner der. Hvad gør vi med Ziggy Man? Vi må videre til Vanuatu, et nyt land, hvor Vilja og Iben venter på os

09:20  

Min lille hund Mester (2)
Min lille hund Mester (2) Mester er flyttet ind hos Thomas, men han opfører sig ikke som en helt normal hund. Mester synes nemlig at hundelivet er kedeligt. Han vil meget hellere spise frikadeller end han vil spise hundemad og hellere sove i Thomas' store bløde seng, frem for den hårde hundekurv. Men Thomas er ved at være træt af Mesters opførsel og forsøger at gøre ham til en mere almindelig hund som hører efter hvad sin ejer siger.

09:27  

Hunden Ib - holder lillejuleaften
Hunden Ib - holder lillejuleaften

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (42)
Didrik Drage (42)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (10)
Junglebogen (10)

10:30  

Kasper og Sofie II (1)
Kasper og Sofie II (1) Kasper vil gerne have et kæledyr. Maria har brug for nogen, der kan tage sig af to kattekillinger. Kasper og Siri bliver enige om, at de godt kan passe killingerne, men uden at spørge deres forældre. De håber nemlig, at de kan beholde dem. Men da kattekillingerne laver kaos i hele huset, forstår Kasper, at der er meget arbejde i at have et kæledyr.

10:45  

Quizdyrene II (9) - Kamelen Abu
Quizdyrene II (9) - Kamelen Abu Dagens quizdyr er kamelen Abu. Han får chancen for at vinde en flot præmie, når Stefan quizzer ham i hans viden om dyrene på Nord- og Sydpolen. Abu er en gammel klog kamel med en meget stor viden om alt mellem himmel og jord. Han ved derfor også meget om andre dyr. Problemet er bare, at Abu er så glad for at fortælle Stefan om alt det han ved, at han tit glemmer hvad quizspørgsmålet var.

10:55  

Onkel Rejes sørøvershow II (9)
Onkel Rejes sørøvershow II (9) Dr. John har kidnappet Vegas ven Dimitri for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Onkel Rejes sure sokker, vinger med hjælpemotor og en tur til Den anden dimension. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

11:10  

Sprinter Galore IV - Autoværksted (1)
Sprinter Galore IV - Autoværksted (1) Sprinter er på vej mod en øde ø, da han pludselig får problemer og styrter ned med sit rumskib. For at fikse rumskibet leder han efter ledninger på et autoværksted, hvor han møder Max, som leger i en gammel bil, der desværre skal skrottes. Sprinter kan måske fikse bilen - men er det nu også en god idé?

11:25  

OpFinn (3:3)
OpFinn (3:3) Peter Pølse har stjålet Finns "robotfar". Finn er fast besluttet på at få den tilbage, men det bliver ikke så let. Og der venter en stor overraskelse for Peter Pølse. Benny og Finns mor kan stadig ikke forstå, hvorfor de altid får forbindelse til hinanden, uanset hvem de ringer op. Medvirkende: Finn: Michael Lundbye Slebsager. Finns mor: Helle Dolleris. Benny: Michael Carøe. Fie: Cecilie Maria Kallestrup. Peter Pølse: Ulrik Emil Brorson. Peter Pølses far: Anders Kjellerup Kock. Manuskript: Ole Fick. Instruktion: Dorte Laumann.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at flodhesten sveder solcreme ud af huden? Se med når Kristian og Katrine besøger flodhesten og se, om det lykkes Flomme og Kostbar del Sol at svede så meget, at solen ikke brænder dem.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Min natur - Nikolaj Kirk finder dyr (3:6)
Min natur - Nikolaj Kirk finder dyr (3:6) Nikolaj Kirk ELSKER Amager Fælled og det rige dyreliv der er lige udenfor hans hoved dør. Sammen med sin ven, fuglekenderen Nikolaj Noel viser han sine yndlingshjørner frem - og går på opdagelse efter både vandsalamander og fugle.

12:25  

Bonderøven 2016 (12)
Bonderøven 2016 (12) Efter tomatplanterne er blevet knebet, tager Frank til Middelaldercentret i Nykøbing Falster for at følge et projekt med at brænde kalk i en åben ovn, som på toppen forsegles med grangrene og ler. Hjemme på Kastaniegården har Frank god nytte af sine løbe-ællinger, de spiser nemlig sneglene i køkkenhaven. I stueetagen høvles og skrues de sidste gulvbrædder på plads, med god hjælp af Alma.

12:50  

Guld på Godset (7:10)
Guld på Godset (7:10) Guld på Godset besøger fem af Danmarks smukkeste slotte og godser, hvor nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter pris og historisk perspektiv på danskernes medbragte klenodier og antikviteter. I denne uge besøger Guld på Godset Hvidkilde Gods på Fyn, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af Christian greve Ahlefeldt-Laurvig-Lehn. Han fortæller om, hvordan hans forfader, Johan Lehn, ved et tilfælde blev ejer af Hvidkilde Gods i 1700-tallet og om de tætte relationer mellem tjenestefolksfamilierne og Ahlefeldt-Laurvig-Lehn familien. Og så stiger spændingen, når tre professionelle opkøbere byder på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. I denne uge bliver opkøberne blandt andet præsenteret for noget gammelt kinesisk legetøj og tre figurer af træ, lavet af Otto P. Sendt første gang 28.07.14

13:50  

Hammerslag 2018 (2)
Hammerslag 2018 (2) Hvor meget kan man få for pengene, hvis man tager væk fra de største danske byer? Hammerslag tager i aften på boligrov i det vestjyske efter tre særdeles spændende villaer. Vi starter med at gætte prisen på en gennemistandsat liebhaverejendom i Varde fra slutningen af 1800-tallet. Herefter går turen til Ringkøbing, hvor vi skal se en villa fra 1961 med tagterrasse og kig til fjorden. Vi ender på en af Holstebros bedste beliggenheder, nemlig helt ned til Storå, hvor vores vært står klar med en moderne liebhaverejendom. Vært: Christian Degn

14:35  

Spise med Price egnsretter II (3:6)
Spise med Price egnsretter II (3:6) Brødrene Price er nået til Fyn i deres jagt på gode råvarer og legendariske egnsretter. Her serveres både rygeost fra Kerteminde og ged fra Avernakø og som noget helt enestående afholdes den store brunsvigerfestival hvor brødrene finder Fyns bedste opskrift på brunsviger.

DR2

12:25  

Arkitektens sommerhus (2:6)
Arkitektens sommerhus (2:6) Einar Hagem er en af Norges førende sommerhus-arkitekter. Hans udgangspunkt er, at bygningen skal følge landskabets linjer og falde i ét med naturen. Vi besøger Einar Hagem i hans eget fritidshus i Bamble - et hus, han oprindeligt tegnede til sine forældre, lige efter han var færdig med sin arkitektuddannelse.

12:55  

Historiske haver i Norden (1:6)
Historiske haver i Norden (1:6) Den historiske have Søndermarken skal i løbet af bare en enkelt sommer gennemgå store forandringer. På kun 3 måneder skal Søndermarken stå klar som en opdateret og moderne udgave af en have - skabt for mere end 300 år siden. Sendt første gang 01.04.12

13:25  

Historiske haver i Norden (2:6)
Historiske haver i Norden (2:6) Glorup Herregård Det er snart 300 år siden, at de første træer slog rod i Glorups herregårdshave. Men tiden slidt på haven, der er et af de fineste eksempler på europæisk havekunst på dansk jord. Nu er det atter tid til at tænke nye og store tanker i den gamle have. Sendt første gang 08.04.12

13:55  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (1)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (1) I år 1900 kæmper Kristine for sine børns liv i Randers. På fem år har hun født fire børn, hendes mand drikker, og pengene rækker ikke. Sidste udvej er at skrive til Christian 10. og bede om hjælp. 120 år senere tager Camilla af Rosenborg til Randers for at finde Kristines efterkommere - fik hun reddet børnene fra det usle liv i fattigdom? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

14:25  

Mig og 60'erne: Hjemmet
Mig og 60'erne: Hjemmet Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 60'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Det var også årtiet hvor danskerne blev rige, de unge siger fra og mødrene forlader køkkenet og nogle sågar familien. I dette afsnit går vi tættere på et 60'er hjem, i det årti hvor vi flytter fra kolde små arbejderhjem til moderne boliger med mere plads. Mange af de penge vi pludselig tjener bliver brugt på hjemmet. Teenagerne får deres egne værelser, mor får køleskab, far bil og vor tids største forbrugsfest begynder. For første gang i historien flytter de unge hjemmefra - ikke for at blive gift, men fordi de vil leve deres eget liv. Mød Ole Henriksen, Bille August, Vibeke Windeløv, Johnny Reimar, Gun Britt Zeller, Maria Stenz, Kirsten Norholdt og Leif Davidsen. Sendt første gang 15.03.2017

14:55  

Den sorte skole: Genforeningen
Den sorte skole: Genforeningen Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion terper vi Sønderjyllands historie.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (4)
Ramajetterne II (4) Der er kaos i Ramasjang Lufthavn. Kan det mon være den nye dygtige medarbejder, som Kristian har ansat, der i virkeligheden er skyld i alle problemerne?

12:45  

Morten Skildpadde II (9)
Morten Skildpadde II (9)

13:10  

Kika og Bob (4)
Kika og Bob (4) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (20)
Tree Fu Tom (20)

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 8
Det store Ramasjang Mysterie 8 My, Frede og Kristian må kæmpe sig vej ind på Ramasjang Sendestation. Her har Reichardt allerede monteret den tikkende bombe. Kan My og Frede slå bomben fra? Eller går Ramasjang mon i sort for altid?

14:00  

Byttebiksen (1)
Byttebiksen (1) Rosa har besluttet sig for at rydde Byttebiksen op, for hun kan godt lide, at hver bytteting er på sin bytteplads. Men Lotte har sådan brug for at lege, og så kan det jo let komme til at rode lidt. Den musikglade Nora kommer forbi for at bytte sin prinsessekjole, og det er heldigt for også Camille kommer forbi - og hun elsker bare at lege prinsesse. Også Jakob kigger indenfor, og han fortæller så levende om sine killinger, at Rosa gerne vil hjem til ham og se dem selv.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:05  

Miss Marple: Hvorfor spurgte de ikke Evans?
Miss Marple: Hvorfor spurgte de ikke Evans? Den unge Bobby Attfield er den eneste, der hører en døende mands gådefulde sidste ord. Bobby er fast besluttet på at løse gåden og indgår en umage alliance med den smukke overklassepige Frankie og miss Marple, der er på besøg hos familien. Da nogen forsøger at tage livet af Bobby, står det klart, at der er en morder på spil, og en række spor fører trioen til Castle Savage og dets sære beboere. Miss Marple: Julia McKenzie. Peters: Warren Clarke. Moira Nicholson: Natalie Dormer. Alec Nicholson: Rik Mayall. Instruktion: Nicholas Renton.

16:40  

Victoria II (2:10)
Victoria II (2:10) Prins Albert fascineres af den kvindelige matematiker Ada Lovelace. Det kaster Victoria ud i et følelsesmæssigt stormvejr. Den unge monark mærker skinsygen gnave, og hun kommer ikke i bedre humør, da hun opdager, at hun er blevet gravid igen. Er det hendes skæbne at tilbringe al sin tid i børneværelset?

17:30  

Familien Löwander II (7:10)
Familien Löwander II (7:10) Peter står over for et afgørende valg: Skal han forlade sin familie og restauranten for at leve sammen med sit livs kærlighed? Angelo siger op, men vil ikke fortælle hvorfor. Gustaf søger behandling for sine seksuelle drifter, mens Calle får et tilbud om at lave et madprogram til tv.

DR2

15:05  

Gæsten og Hesten - Melvin og Feldthaus pukler i Løkken
Gæsten og Hesten - Melvin og Feldthaus pukler i Løkken Standup'eren Melvin Kakooza og verdensdamen Christine Feldthaus har været tvunget i karantæne i ugevis. Nu er de endelig sluppet fri, og de længes efter at gøre noget, der giver mening for andre - og dem selv. Derfor er de taget til badebyen Løkken, som er næsten helt sandet til på grund af manglende strandløver og lukkede butikker. Nu hjælper det festlige makkerpar med at gøre byen sommerklar og få det gode humør tilbage.

16:05  

In Secret
In Secret I 1860'ernes Paris fanges den unge Thérèse i et kærlighedsløst ægteskab med sin fætter Camille. Dagene tilbringer Thérèse bag disken i en lille butik, aftenerne henslæber hun i selskab med sin dominerende tante. Da Thérèse møder den besnærende Laurent, indleder hun en affære, der får tragiske følger. Medvirkende: Elizabeth Olsen, Oscar Isaac, Tom Felton, Jessica Lange m.fl. Instruktion: Charlie Stratton.

17:45  

Arkitektur der deler vandene (3:4) - Højtråbende ikoner
Arkitektur der deler vandene (3:4) - Højtråbende ikoner Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Nogle gange handler det om at råbe højest - som når Aarhus får et isbjerg som ikon, og en af Sveriges største arkitekter vil give Stockholm et højt vartegn.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris: Græskardysten
Gurli Gris: Græskardysten

15:15  

Gurli Gris VII (8)
Gurli Gris VII (8)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Forældredrama

16:35  

Paw Patrol (3)
Paw Patrol (3) Vovser og kattestrofen + Vovserne redder et tog

17:00  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Midt under bibeltime og kirkekaffe på Katholt kommer Emil til at lukke sin far inde på lokummet.

17:30  

Rosa fra Rouladegade (4)
Rosa fra Rouladegade (4) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. Hver uge får hun besøg af et barn, som vil overraske en bedsteforælder med en ganske særlig kage. De forklæder sig og tager på spion-mission hos bedste, for at finde ud af hvordan kagen skal smage og se ud. Og så skal der bages!

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

80 dage til sommerhus
80 dage til sommerhus

20:30  

Fede forhold (6:6)
Fede forhold (6:6) For 7 måneder siden var Isabel og Tina ved at gå fra hinanden. Mens kiloene er blevet færre, er kærligheden vokset, og nu planlægger Isabel at fri til sin kæreste. Rikke var mere tiltrukket af en burger, end af sin mand, da eksperimentet startede. Nu skal hun igen igennem testen, der vil vise om det er Michael eller junkfood, der får hendes hjerte til at banke. Thomas kom hurtigt i mål med sit vægttab, mens hans kone, Tina, har måttet kæmpe for hvert kilo. Nu venter den sidste vejning, og Tina sætter slutspurten ind.

DR2

18:15  

Ginos italienske fristelser (7:8)
Ginos italienske fristelser (7:8) Den italienske kok Gino D'Acampo er denne gang i det bjergrige Calabrien. En region spækket med betagende sandstrande, krydret mad og den traditionelle nduja - en salami fyldt med masser af chili. Tag med, når Gino udforsker calabresisk madkunst og nyder smagen af syditalien.

18:35  

Ginos italienske fristelser (8:8)
Ginos italienske fristelser (8:8) Den italienske kok Gino D'Acampo slutter sin episke madrejse af på de Æoliske øer ud for Sicilien. Hvis mageløse natur med lodrette klipper, fine strande og underjordiske kilder tiltrækker kendisser som Robert De Niro. Se med, når Gino besøger Salina og Panarea og disker op med fest, farver og mad direkte fra havet.

19:00  

Det fantastiske Italien (1:3)
Det fantastiske Italien (1:3) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

20:00  

Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (3:4)
Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (3:4) Den britiske skuespiller Joanna Lumley er kommet til Iran på sin rejse langs den legendariske Silkevej - det 10.000 km lange netværk af ruter, som i middelalderen blev brugt til at transportere handelsvarer på tværs af kontinentet. Hun starter i hovedstaden Teheran og rejser derefter mod syd til Kashan og Isfahan. Efter et smut til ørkenbyen Yazd og til Shiraz ender denne etape af rejsen i Persepolis, fortidens ceremonielle hovedstad og symbolet på det persiske imperiums magt og indflydelse.

20:45  

Acceptable Risk (1:3)
Acceptable Risk (1:3) På et øjeblik vendes der op og ned på Sarah Mannings liv. Under en forretningsrejse bliver hendes mand skudt ned med koldt blod. Politiets efterforskning afføder flere spørgsmål end svar. Sarah havner tilmed selv i søgelyset, og hun begynder at indse, at hun intet kender til sin mands fortid. Hvem var han? Og hvad gik hans arbejde for et magtfuldt medicinalvarefirma ud på? Sarah Manning: Elaine Cassidy. Hans Werner Hoffman: Morten Suurballe.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (3:10)
Pax' jordiske eventyr II (3:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den underlige planet Jorden. På sygehuset vil overlægen, Den sure dame, stemple papirer i fred, men Pax bliver hendes sværeste patient nogensinde med sine forkerte reflekser, sit grønne blod og sin formåen til altid at være årsag til kaos.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (47)
Pyjamasheltene II (47)

18:50  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:15  

Zorro (5)
Zorro (5) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (7)
Svampebob Firkant VIII (7)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Når kvinder slår ihjel - Dødsbranden - ulykke eller planlagt
Når kvinder slår ihjel - Dødsbranden - ulykke eller planlagt

21:55  

Mordene i Brokenwood IV (2:4)
Mordene i Brokenwood IV (2:4) En pil tager livet af ejeren af Brokenwoods historiske landsby. Er det et tilfælde, at hendes søster er en dygtig bueskytte? Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

23:25  

Alene i vildmarken USA III (4:12)
Alene i vildmarken USA III (4:12) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Patagoniens barske natur. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Vores gener - Historien bag videnskaben (1:4)
Vores gener - Historien bag videnskaben (1:4) Hvordan bliver vi til dem, vi er? Videnskaben befinder sig i en ny æra. En tid, hvor det er muligt at kontrollere og endda ændre gener, der ikke fungerer optimalt. Gennem fire afsnit udforsker vi historien om det menneskelige genom - fra opdagelsen af genet til CRISPR-teknologien. Vi møder patienter med sjældne gentiske sygdomme og læger, der forsøger at finde en kur mod dem - ofte i kapløb med tiden. Er der utilsigtende konsekvenser ved genmanipulation?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Miss Marple: En håndfuld rug
Miss Marple: En håndfuld rug Finansmanden Rex Fortescue bliver forgiftet og findes død med en håndfuld rug i lommen. Han bliver ikke den sidste i den velhavende familie, der dør en pludselig død, og snart blander en lille ældre dame ved navn miss Marple sig i kriminalkommissær Neeles efterforskning. Miss Marple: Julia McKenzie. Kriminalkommissær Neele: Matthew McFadyen. Mary Dove: Helen Baxendale. Instruktion: Charles Palmer.

01:40  

Kystvagten (31:68)
Kystvagten (31:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:25  

Bonderøven 2016 (12)
Bonderøven 2016 (12) Efter tomatplanterne er blevet knebet, tager Frank til Middelaldercentret i Nykøbing Falster for at følge et projekt med at brænde kalk i en åben ovn, som på toppen forsegles med grangrene og ler. Hjemme på Kastaniegården har Frank god nytte af sine løbe-ællinger, de spiser nemlig sneglene i køkkenhaven. I stueetagen høvles og skrues de sidste gulvbrædder på plads, med god hjælp af Alma.

02:55  

Hammerslag 2018 (2)
Hammerslag 2018 (2) Hvor meget kan man få for pengene, hvis man tager væk fra de største danske byer? Hammerslag tager i aften på boligrov i det vestjyske efter tre særdeles spændende villaer. Vi starter med at gætte prisen på en gennemistandsat liebhaverejendom i Varde fra slutningen af 1800-tallet. Herefter går turen til Ringkøbing, hvor vi skal se en villa fra 1961 med tagterrasse og kig til fjorden. Vi ender på en af Holstebros bedste beliggenheder, nemlig helt ned til Storå, hvor vores vært står klar med en moderne liebhaverejendom. Vært: Christian Degn

03:40  

Guld på Godset (7:10)
Guld på Godset (7:10) Guld på Godset besøger fem af Danmarks smukkeste slotte og godser, hvor nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter pris og historisk perspektiv på danskernes medbragte klenodier og antikviteter. I denne uge besøger Guld på Godset Hvidkilde Gods på Fyn, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af Christian greve Ahlefeldt-Laurvig-Lehn. Han fortæller om, hvordan hans forfader, Johan Lehn, ved et tilfælde blev ejer af Hvidkilde Gods i 1700-tallet og om de tætte relationer mellem tjenestefolksfamilierne og Ahlefeldt-Laurvig-Lehn familien. Og så stiger spændingen, når tre professionelle opkøbere byder på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. I denne uge bliver opkøberne blandt andet præsenteret for noget gammelt kinesisk legetøj og tre figurer af træ, lavet af Otto P. Sendt første gang 28.07.14

DR2

00:00  

ArtyFarty
ArtyFarty ArtyFarty er DR2´s svar på den selvkloge kulturfætter, som du ikke anede eksisterede, men som viser sig at være både fascinerende, sjov og grænsende til manisk nørdet i sin tilgang til kunst, teater, litteratur osv. Hvert program går i dybden med et kendt kulturemne eller- fænomen og fremturer med overraskende vinkler og gestik.

00:30  

Jorden - en menneskeskabt planet
Jorden - en menneskeskabt planet I 1972 tog astronaut Harrison Schmitt et historisk billede af Jorden fra rummet. Men siden det ikoniske billede, "Den blå kugle", er meget forandret. I dag beretter nuværende astronauter om store ændringer på Jorden. Tag med ud i rummet, og se, hvordan vi mennesker har omformet planeten, på godt og ondt, for at imødekomme vores behov for mad, vand, energi og sikkerhed.

01:20  

De forsvundne piger i Canada
De forsvundne piger i Canada Hundreder af kvinder forsvundet - og ingen gør noget! I de sidste 30 år er omkring 4.000 unge kvinder fra landets oprindelige befolkning forsvundet eller blevet myrdet. Stacey Dooley undersøger, hvorfor så få af mordene er opklaret, og hvorfor det brutale mord på to 15-årige piger ikke en gang blev til en nyhed i pressen.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, AARS.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0803200857